Stijl Landelijk & Decoratief

HML Bedding

Ben jij dol op woondecoratie? Dan past deze landelijke slaapkamerstijl bij jou! 

Een landelijke slaapkamer inrichting met een decoratieve sfeer is nog steeds erg populair. Dit komt doordat een landelijke inrichting rust uitstraalt en dat is meer dan welkom in de slaapkamer. Hier wil je tenslotte lekker slapen en tot rust komen, zodat je energiek aan de volgende dag kunt beginnen. 

Oase van rust 

Wanneer je jouw slaapkamer wilt omtoveren tot een landelijke oase van rust, is het verstandig om met een aantal dingen rekening te houden. Het materiaal, de kleuren en accessoires die je gebruikt, bepalen namelijk de uitstraling van je slaapkamer.  

Voor de zachte basis kies je voor een boxspring met een wat gedecoreerder hoofdbord in een natuurlijke stof. Hier is gekozen voor een boxspring met hoofdbord Adagio in de stofkleur 01 Naturel.  

Headboard van HML Bedding

In een landelijke slaapkamer maakt men veelal gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, rotan, bamboe, katoen en wol. 

De meubels zijn romantisch van uitstraling en vaak gedecoreerd. Denk bijvoorbeeld aan een buikkastje, Frans nachttafeltje of klassieke linnenkast. 

Mix & Match 

Om een warm en verrassend geheel te maken is het leuk om verschillende stoffen en patronen te combineren. Kleuren die goed bij de stijl passen zijn taupe- en bruintinten, naturellen en pastellen. 

In de styling kun je een oude kandelaar en de koekoeksklok van oma mixen met romantische vaasjes in verschillende maten en kleuren. Om het af te maken kun je een accent van goud of koper toevoegen. En vergeet ook de planten en bloemen niet! 

Bloempot met bloemen
slaapkamer met witte lakens

Wil je meer informatie en inspiratie? Kijk dan eens op de website van Hml Bedding 

 Vraag hier vrijblijvend onze inspiratiefolder aan, plan een winkelbezoek bij een beddenspeciaalzaak bij jou in de buurt in of stel je boxspring digitaal samen via onze handige configurator. 

 

Ontdek meerdere projecten van HML Bedding