Een frisse look met de Scandinavisch slaapkamerstijl

HML Bedding

Deze rustige slaapkamer blijft tijdloos en razend populair. Een Scandinavisch interieur bevat blond hout, veel wit en lichte grijzen. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en vaak eenvoudige en organische vormen.  

Zachte basis 

Als basis kies je voor een licht houten vloer of wand, veel witte wanden en bijvoorbeeld een lichtblauwe of lichtgrijze boxspring. Bij deze slaapkamer is gekozen voor een boxspring met hoofdbord Allegretto in de stofkleur 41 Lightblue.  

blauw bed met kussens
Decoratie slaapkamer
Lichte tinten 

Het kleurpalet is uitgebalanceerd en ingetogen en bevat lichte tinten zoals grijzen, blauwen, witten en zandkleuren. Je kunt gaan voor een dekbedovertrek in een mooie natuurlijke stof, effen of met een klein patroon. Deze combineer je met grafische kussens en een wollen plaid.   

Stijl met mooie, natuurlijke items van glas, mat hout of mat keramiek. Een toffe lamp als eyecatcher maakt het geheel af. 

Slaapkamer met bed van HML bedding

Wil je meer informatie en inspiratie? Kijk dan eens op de website van Hml Bedding 

Vraag hier vrijblijvend onze inspiratiefolder aan, plan een winkelbezoek bij een beddenspeciaalzaak bij jou in de buurt in of stel je boxspring digitaal samen via onze handige configurator. 

 

Ontdek meerdere projecten van HML Bedding