Stijl Zacht & Basic

HML Bedding

Zacht en basic, deze slaapkamerstijl is tijdloos! 

Op zoek naar een tijdloze slaapkamer die niet trend-gebonden is? Dan is deze stijl wat voor jou! 

Doordat zowel de kleuren als vormgeving van de meubels niet heel uitgesproken zijn, kan het interieur tientallen jaren mee.  

Als tijdloze basis is gekozen voor een boxspring met hoofdbord Rubato in de stofkleur 67 Anthracite. Combineer het bed in deze stof en bijvoorbeeld een mat witte linnenkast met details die het geheel spannend maken. 

 

Bureau in slaapkamer
Decoratie HML bedding
Zachte pastellen 

Kies voor styling met een contrastrijke combinatie van zachte pastellen met verschillende grijzen, wit en zwart. De donkerbruine wand en kleine details maken het verrassend. De accessoires in deze stijl stralen een zachte, hoogwaardige en een tikkie Japanse sfeer uit. Het zachte roze geeft een warm, maar toch fris gevoel en is helemaal van nu. 

Gebruik weinig patronen, maar uni, zowel glanzend als mat textiel, rotan en riet, papier (zoals de gevouwen lampen) en mat aardewerk. Kies voor eenvoudige, strakke vormen. 

Details foto HML bedding

Wil je meer informatie en inspiratie? Kijk dan eens op de website van Hml Bedding 

 Vraag hier vrijblijvend onze inspiratiefolder aan, plan een winkelbezoek bij een beddenspeciaalzaak bij jou in de buurt in of stel je boxspring digitaal samen via onze handige configurator. 

 

 

Ontdek meerdere projecten van HML Bedding