Villa Wateringen

Daniela Cupello Interior Design

zithoek
openhaard
schilderij

Betreed Villa Wateringen, een prachtige luxe villa die warmte en elegantie uitstraalt. De rijke, neutrale tinten creëren een sfeervolle ambiance, waarbij de stijlvolle inrichting wordt geaccentueerd door prachtige elementen. Het interieur is met oog voor detail afgewerkt, waarbij diverse stoffen en houtsoorten zijn gebruikt om een harmonieuze en uitnodigende sfeer te scheppen.

tv kast
gouden bank
zithoek

In de interieur ontwerpen kiest Daniela vaak voor een mooie tijdloze basis. De afwisseling in het interieur brengt ze aan met accessoires. De keuze van de juiste meubels, stoffen en kleuren gaan haar natuurlijk en gemakkelijk af. Zij maakt met haar oog voor detail, haar goede smaak en inzicht in ruimtes en maten als vanzelf de juiste selectie die past bij de opdrachtgever en ruimte. Dat is haar talent.

grote lamp
bloempot
wastafel

Met haar gevoel voor de juiste combinaties van materialen, stoffen en kleuren creëert Daniela een ruimte waar je je thuis voelt. Waar je inspiratie vindt en harmonie. Zij werkt graag met warme en natuurlijke materialen zoals hout, marmer, linnen, velours en zijde. Naast het selecteren van de juiste wall covering, vloermaterialen en verlichting, past Daniela een breed palet toe aan stoffen, meubels en accessoires. Laat u adviseren, inspireren en begeleiden om uw droom interieur te verwezenlijken!

 

Ontdek meerdere projecten van Daniela Cupello Interior Design