Stijl Zacht & Organisch

HML Bedding

Ontspannen in stijl: een rustgevende slaapkamer met zachte kleuren en natuurlijke materialen!

Deze sublieme stijl sluit volledig aan bij de trends van dit moment. Door de zachte pasteltinten wordt er een serene rust gecreëerd. Het hoofdbord en de stofcombinatie maken deze boxspring een ware eyecatcher. 

Zachte basis

De kleuren die gebruikt worden zijn zacht en gedempt zoals pastelgroen, zachtroze en beige. Deze kleuren creëren een gevoel van kalmte en sereniteit. Als basis kies je voor een bed in een stof met naturelle uitstraling. Hier is gekozen voor een boxspring met bijzonder afgewerkt hoofdbord Poco in twee verschillende stofstijlen. Het voorpaneel van het hoofdbord is bekleed met stof in de kleur 101 Ivory en de rest van de set in de kleur 017 Magnolia.

Lamp bij het bed
Details roomwit bed
Natuurlijke styling

 In de styling gebruik je natuurlijke materialen zoals hout, katoen, linnen en wol. De materialen hebben een organische uitstraling en voelen zacht aan. Voeg hier textuur aan toe in de vorm van bijvoorbeeld een geweven deken of kussen, een wollen tapijt of een decoratief kussen van linnen.

Zet accessoires in om een rustgevend gevoel te versterken. Denk aan planten en bloemen om een natuurlijk element toe te voegen. Of kies voor een kunstwerk met een organisch thema zoals bloemen, landschappen of abstracte natuurlijke vormen.

Deze rustgevende slaapkamer met zachte kleuren en natuurlijke materialen is een ontspannen omgeving om in te slapen.

Roomwit bed
Bed met roze overtrek

Met de stijl Zacht & Organisch tover jij je slaapkamer om tot een oase van rust.

Wil je meer informatie en inspiratie? Kijk dan eens op de website van Hml Bedding.

 Vraag hier vrijblijvend onze inspiratiefolder aan, plan een winkelbezoek bij een beddenspeciaalzaak bij jou in de buurt in of stel je boxspring digitaal samen via onze handige configurator.

 

Ontdek meerdere projecten van HML Bedding