Zo tover jij je slaapkamer om tot chique rustruimte!

HML Bedding

De inrichting van de slaapkamer begint vaak met het belangrijkste meubelstuk: het bed. Een goed bed is essentieel voor een goede nachtrust. Kies bijvoorbeeld voor een op maat gemaakte, luxe (hotel)boxspring. Een boxspring is niet alleen heel comfortabel, je kunt hem ook laten bekleden met een stof naar keuze. Wat dacht je van een velours of lederlook voor een extra luxe uitstraling in de slaapkamer? 

Bij deze slaapkamer is gekozen voor een boxspring met hoofdbord Andante (met knopen) in de stofkleur 158 Niagara. 

Luxe stoffen 

Stoffen zoals fluweel en leer passen perfect in een luxe slaapkamer. Je kunt deze stoffen bijvoorbeeld toepassen in de vorm van gordijnen of een mooi kleed. Ook een dekbedovertrek van satijn is een goede zet! Stijl het bed af met extra veel kussens voor een nog luxere uitstraling. 

Accessoires 

Accessoires zorgen ervoor dat de slaapkamer echt tot leven komt. Met koperen of gouden accessoires kun je eindeloos decoreren. Denk hierbij aan nachtlampjes, bloempotjes of een spiegel van deze luxe materiaalsoort. Hang daarnaast een mooi kunstwerk aan de muur en maak de luxe uitstraling van je slaapkamer compleet. 

Wil je meer handige tips voor het inrichten van jouw (rustgevende) slaapkamer? Kijk dan eens op onzewebsite of Instagram (@hmlbedding). 

Ontdek meerdere projecten van HML Bedding