AA+ Ontwerpbureau

Over AA+ Ontwerpbureau

Wij zijn een gedreven en enthousiast ontwerpbureau werkend vanuit Berkenwoude en Elspeet. Creatief ontwerpen en deskundig begeleiden op het gebied van wonen en werken is ons vak.

Uw droomvilla ontwerpen is onze specialisme. Uw wensen staan voorop. Exterieur, interieur en tuin worden harmonieus door ons op elkaar afgestemd. Dit is maatwerk en een win-win situatie, dat u elke dag zal zien, voelen en beleven.

Wensen

Erg belangrijk vinden wij dat uw klassieke herenhuis, landelijke woonboerderij of eigentijds landgoed, uw lifestyle weerspiegelt, past binnen uw budget en niet te vergeten dat het exterieur goed is afgestemd op uw interieur en tuin. Deze harmonieuze afstemming van verhoudingen, zichtlijnen en details zorgen voor een win-win situatie en geeft u een gevoel van omhullend maatwerk, dat u elke dag zal zien en voelen. U geeft aan wat u wilt en wij zorgen dat u iets ‘exclusief en betaalbaar’ krijgt!

Exterieur

Of het nu gaat om een landelijk exterieur, eigentijds exterieur of klassieke exterieur, wij dromen met u mee en ontwerpen uw droomvilla.

Regelmatig ontwerpen we ook twee stijlen naast elkaar. Dit luistert erg nauw in de afstemming van vorm, kleuren en materialen. Maar soms vraagt een situatie om twee sferen of stijlen. Te denken valt aan een situatie, waarbij u aan de voorkant aan een statige laan woont en aan de achterkant aan een landelijk gebied. Zo ontstaat er een creatief en uniek exterieur voor uw villa.

Interieur

Is niet onbelangrijk. U ziet namelijk uw woning langer van binnen als van buiten. Een goed interieur dat afgestemd is op het exterieur draagt mee aan uw leefklimaat en uw wel bevinden.

Uw lifestyle staat voorop. Vooral bij grote villa’s is het prettig dat elke ruimte zich onderscheidt met een specifieke eigen sfeer. Dit voorkomt dat u grote en onpersoonlijke zalen krijgt zonder menselijke verhouding en eigen sfeer. Denk maar aan de oude boerderijen. Deze hadden ook een woonkeuken waar elke dag praktisch werd geleefd maar ook een voorkamer waar alleen zondags werd geleefd en die een hele andere sfeer opriep.

Tuin

Bij ons is de tuin geen sluitpost, maar al in de beginfase een belangrijk onderdeel van het ontwerp. Vanaf de eerste strepen wordt gekeken hoe de zichtlijnen van de tuin in elkaar over kunnen lopen en hoe in de hoofdlijnen de maximale afstemming kan worden bereikt.

Ook bewaken wij uw totaalbudget en reserveren uw tuinkosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Fotostudio Voskuil

AA+ Ontwerpbureau

Kerkweg 77D, 2825 NA Berkenwoude
Nunspeterweg 122, 8075 AD Elspeet
Tel: +31 (0)6 16 405 265 | www.aa-plus.nl | aa-plus@kliksafe.nl