Home » AA+ ontwerpbureau bv

AA+ ontwerpbureau bv

Door Rick Bakens

Meesterlijk maatwerk

AA+ ontwerpbureau bv is, naast specialist in het ontwerpen van luxe droomvilla”s in Gooische- en Kempische stijl, al meer dan 12,5 jaar een betrouwbare en vakkundige partner voor de realisatie van architectonische ontwerpen voor binnen en buiten.
Marinus Weijers is uw persoonlijke bouwmeester en sterk in het creëren van meerwaarde door klantgericht meedenken, van schets tot turn-key oplevering. Geraffineerde finesses bepalen de kwaliteit van het eindresultaat. Met meesterlijk maatwerk onder zijn regie ontstaat een harmonieus geheel.

Totaalconcept in een hand

Stedenbouwkundig ontwerp, deskundige bouwbegeleiding van in- en exterieur tot het creëren van een lichtplan en inrichting van uw tuin, zijn de fundamenten voor uw droomvilla.
Marinus is in zijn element wanneer hij zijn opdrachtgevers volledig kan ontzorgen. Met zijn onbegrensde inzet en grote mate van persoonlijke betrokkenheid maakt hij van elk detail een accessoire. Alle disciplines zijn bij Marinus in vertrouwde handen, passend als maatkleding rondom zijn opdrachtgevers.

‘Marinus doet de + in zijn naam alle eer aan

“Marinus is een steunpunt voor ons geweest, gedurende het hele bouwproces. Hij heeft een unieke, smaakvolle en originele kijk op zaken. Hij voelt exact aan wat voor ons belangrijk is; weet precies de juiste adresjes om onze wensen om te zetten in, vaak handgemaakte, materialen en producten.
Hij staat bij elk detail stil en begeleidt alles zelf tot in de puntjes.

Kempische villa”s

De Kempische bouwstijl is een nieuw genre in de hedendaagse architectuur en is overgewaaid uit de Kempische streken van België. De Kempische villa”s met rustgevende atmosfeer stralen authenciteit uit door een bouwwijze van weleer, zowel in materialen als in vorm.
Hergebruikte stenen, onderbroken zinken goten en een combinatie van gedetailleerde houten en stalen kozijnen. Ook typisch Belgisch is een ossenoog raam. AA+ ontwerpt onderscheidende nieuwbouw villa”s in de Kempische stijl die leven.
Deze sfeer kan binnen worden doorgetrokken met doorleefde hardsteen vloeren en antieke zandsteen schouwen. U beleeft het comfort van heden in de sferen van het verleden!

Gooische villa”s

De eigentijdse Gooische villa”s stralen pure klasse uit op topniveau. Een woning die luxe ademt, waarbij de woonkeuken een prachtig, bepalend deel vormt van het geheel.
De bijzondere vormgegeven rieten kappen met royale dakoverstekken bepalen samen met zwarte houten potdeksels en witte stucgevels de Gooische stijl. Er zijn verschillende ontwerpen en een grote keuze aan afwerking mogelijk bij deze high-end villa”s, zowel in eigentijds klassiek als modern design.
De rijke beleving van het Gooische wonen wordt versterkt door toepassing van eiken gebinten of natuurstenen strips, die ook in het interieur worden verwerkt. AA+ ontwerpbureau zorgt voor een nauwkeurige afstemming dat volledig past bij uw levensstijl.

AA+ lampen – De kracht van licht

Met een innovatieve visie op verlichting, unieke ontwerpen en de productie van maatwerk tilt de lichtarchitectuur van Design by AA+  uw woonproject naar een hoger niveau. Gebruik van duurzame materialen, het streven naar evenwicht en het zoeken naar licht leiden tot een harmonieus lichtplan. AA+ maakt duurzame ontwerpen voor lichtarmaturen en unieke lampen. Maatwerk verlichting, zowel in halogeen als warm dimbaar LED, die de natuurlijke, nostalgische uitstraling aan en in uw woning en buitenruimte versterken en rustieke elementen accentueren. Een AA+ design dat de allure van uw huis bekrachtigd.

AA+ ontwerpbureau bv

Kerkweg 77D, 2825 NA Berkenwoude
Nunspeterweg 122, 8075 AD Elspeet
Tel: +31 (0)6 16 405 265 | www.aa-plus.nl | aa-plus@kliksafe.nl