Warmte en sfeer door vouwgordijnen | Zonnelux

Warmte en sfeer door vouwgordijnen | Zonnelux

Sfeer creëren in uw interieur? Kies vouwgordijnen

Met vouwgordijnen kunt u heel gemakkelijk warmte en sfeer aan een interieur toevoegen. De nieuwe vouwgordijnen collectie heeft rijke stoffen met prachtige structuren. Een echte sfeermaker in uw interieur. Vouwgordijnen zijn niet voor niets al jaren een populair raamdecoratie product.

Ruim aanbod

De vouwgordijnen collectie van Zonnelux heeft een ruim aanbod aan strakke unistoffen en rijke structuurstoffen. De stoffen zijn zowel beschikbaar in transparante als lichtdoorlatende kwaliteit. Voor een verduisterend effect kunt u kiezen uit vier dim-out stoffen die ook als voeringstof gebruikt kunnen worden. De vouwgordijnen zijn daarmee ook ideaal voor de slaapkamer.

Kamerhoge stoffen

In de collectie zijn uitsluitend kamerhoge stoffen opgenomen. Dit betekent dat we naadloze vouwgordijnen leveren. Met het speciale XL-systeem kunnen we zelfs vouwgordijnen leveren tot 4,40 meter breed. Op de inspiratiepagina kun je verschillende vouwgordijnen bekijken. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden!

Combineren met overgordijnen

Vouwgordijnen zijn bovendien goed te combineren met overgordijnen. Ideaal om de akoestiek in uw interieur te verbeteren. Stoffen verminderen namelijk de galm in een ruimte.

Bekijk de vouwgordijnen collectie bij een Zonnelux specialist

Benieuwd naar alle stoffen en mogelijkheden van de nieuwe vouwgordijnen collectie? Vind een Zonnelux specialist bij u in de buurt.

EXCELLENT | WONEN & LEVEN