SUNSHIELD

‘Zonwering met kantelbare lamellen’

SUNSHIELD Unieke Louvers

Sunshield is een toonaangevende fabrikant van louver systemen; zonwering met kantelbare lamellen. Louvers worden onder meer toegepast in zonwering, terrasoverkappingen en lamellenwanden. Altijd op maat en in elke gewenste vorm.

Façade louvers

De mens krijgt energie van daglicht. Glaspartijen tot in de nok van de gevel zijn dan ook populair. Een groot raam betekent behalve veel licht meestal ook meer warmte. Met buitenlamellen aan de gevel krijgt u controle over inkomend daglicht en invloed op opwarming door de zon.

‘s Zomers als de zon hoog staat hoeft u façade louvers niet helemaal te sluiten om de zon te weren. Zo houdt u daglicht in huis, dat is wel zo prettig. In de winter als de zon lager staat is alle warmte juist welkom. Wat ook prettig is voor de energierekening.

Met horizontale lamellen bepaalt u dus eenvoudig hoeveel licht en warmte u toelaat. Dat kan traploos met een schakelaar aan de muur, een afstandsbediening, een app op de telefoon of geheel automatisch met domotica.

Lamellendaken

Sunshield produceert en installeert ook lamellendaken. Wilt u uw huis verlengen? Of heeft u een bestaande constructie waar een louverdak in of op moeten komen? Sunshield biedt voor elke situatie een passende lamellenoverkapping.

Met een louverdak geniet u het hele jaar door van uw tuin. Schijnt er een lekker zonnetje? Zet de lamellen open en geef de zon vrij spel. Is het te heet in de volle zon? Doe de lamellen dicht, dat kan ook een klein stukje. Regent het? Sluit de lamellen helemaal en blijf zitten waar u zit; lekker droog onder uw lamellendak.

Louverwanden

Een terras of veranda maak je helemaal af met een lamellenwand of schuifpanelen. Zo zit u beschermd tegen stoffige wind, een brandende zon en nieuwsgierige blikken. Van een overkapping maak je met lamellenwanden of schuifpanelen eenvoudig een veelzijdig tuinhuisje.

Comfortabel met louvers

Sunshield biedt creatieve en effectieve oplossingen met lamellen. Voor huis en tuin. In samenwerking met architecten en aannemers, maar ook in direct contact met eindgebruikers. Heeft u bouw of verbouw plannen? Informeer dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contact
Sterrekroos 35
4941 VZ, Raamsdonksveer
Tel: +31 (0)162 571 493
info@sunshield.nl
www.sunshield.nl